«This is propaganda, propaganda, propaganda. This is propaganda clearly designed to counter legitimate and present day concerns.»

Jeg jobber med min, foreløpig, siste kommentar om rasisme. Det ble plutselig litt mange kommentarer å kommentere, da er det like greit med en lengre kommentar. Men i mellomtiden: Denne videoen treffer mange kommentarfeltdiskusjoner:

 

8 kommentarer om “«This is propaganda, propaganda, propaganda. This is propaganda clearly designed to counter legitimate and present day concerns.»

  1. Også har jeg lyst til å ignorere uttalelsene fra noen høyreekstreme islamister som i praksis kommer med de samme uttalelsene som i videoen. Type Mulla Krekar, Arfin Bhatti og noen andre i samme kategorien.

    Få fokus vekk fra diskusjonen som foregår blant ekstremistene til høyre (islamofobe) og .. eh .. til høyre (islamister) så blir det bra.

    Ikke at jeg er så flink til det selv, men….. 😉

  2. Du virker som en fornuftig person, og jeg har merket at du går med briller. Har akkurat fått mine selv, men vurderer også linser. Lurte på dine erfaringer med å gå med det. Sliter med å finne ut hva som er best for meg, og folks inntrykk er også med å påvirker.Takk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s