Den beste samlingen gamle, somaliske, patriotiske slagere på nett

I dag er det 50 år siden det somaliske flagget først ble heist i nord-Somalia etter at Storbritannia frasa sitt protektorat. Offisielt er 1.juli vår nasjonaldag, dagen hele Somalia ble fritt og forent, men idag er dagen. I dag er dagen det somaliske folk først kunne erklære seg frie. Selvstendige. Somaliske.

Baksiden av medaljen er at, omtrent, halvparten av disse 5o årene har gått til krig.

4 kommentarer om “

  1. gratulerer med dagen. idag er også offisielt valg dag i Somaliland: http://www.nytimes.com/2010/06/26/world/africa/26somaliland.html
    jeg ser at de ivrigste deltakerne i demokratien er jenter. håper at en dag gubbeveldet (paternalisme) vil ta slutt samme også for misforstått islamisme (teokratismen). det er disse to ondene som herjer med menneskene idag. jeg vil også se flere somaliere som ikke direkte kommer fra somaliland støtter prosessene i demokratiseringen i somaliland. de har klart å ta være på det lille de har: freden. vi trenger jenter til å overta pinnen fra Timacadde (http://www.youtube.com/watch?v=Ot0FVx5Eqak&feature=related) og føre den fram til en likeverdig fremtid for alle, gutter og jenter.

  2. Tviler sterkt på at Timacadde hadde støttet oppstykning av Somalia, og jeg blir mektig irritiert når somalilandere bruker ‘kana siib, kana saar’ på det somaliske og det somalilandske flagget.

    LIKEVEL; jeg er stolt av dere, og GRATULERER både med dagen (som var) og veloverstått valg =)

  3. lol det hadde vært morsomt å se deg når du ‘er mektig irriterte’. blir du rød i ansiktet eller? jeg ser laget mitt spille med røde drakter og jævlig slaktet av tyskerne. 2-0 til tyskland så langt… epson har redusert til 2-1. bra. england ble snytt for ett mål. det burde være nå 2-2. en skandale.

    jeg skal skrive og forklare hva oppstykningene av somaliske land er og historiene bak dem. la meg se ferdig football kampen. ser du på football kamper?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s