«Soul is Freedom, Love is Power, Hope is Love, Dreams are Revolutions…»

Jeg trykket pennen hardt ned. Jeg bet underleppen og prøvde å tenke. Hun så på meg smilende, antakeligvis villedet. Hun  trodde sikkert at jeg gjorde noe fornuftig, skrev notater til anatomiboken.

«Hva gjør du?»

«Jeg planlegger en revolusjon.»

«Ikke bli arrestert, ikke bli skutt og ikke mist håpet. Vil du ha te med kakene?»

«Ja, takk.»

Revolusjoner er dagligdagse hjemme hos oss.

7 kommentarer om “«Soul is Freedom, Love is Power, Hope is Love, Dreams are Revolutions…»

 1. Jeg prøvde å overta makten en gang, sammen med noen venner. Vi kom inn i resepsjonen på Stortinget og sa at nå som landet befinner seg i et lite maktvakuum (det var, om jeg ikke husker feil, under en regjeringskrise) kunne vi tenke oss å overta selv, hvor skulle vi henvende oss? Prøv UD, sa resepsjonisten. Men det gadd vi liksom ikke. Jeg ønsker deg bedre lykke med dine egne revolusjoner.

 2. Ble den stående som svar til en av de andre kommentarene, og ikke til hovedinnlegget? Ja ja, ikke får jeg til å overta landet, og ikke får jeg til å kommentere ordentlig på blogger, men noe er jeg sikkert flink til.

 3. Akk, du vert møtt med langt meir forståing enn meg då eg planla revolusjon. Verst var det vel då eg hadde skissene for eit atomstridshovud på stovebordet… akk…

  Og martinbg er flink til å vere Martin, han.

 4. Haha, nei Martin, den ble ikke stående som kommentar på det forrige innlegget. Eller ble den det? Slik jeg forstår det så er kommentarene annenhver grå og hvite, også blir mine grønne eller no. Vel, spiller det noe rolle egentlig?

  Og jeg er enig med mullahen her, mullaher er generelt svært vise, du er flink til å være deg selv.

  Min revolusjon vil dere alle oppleve sent i høst, så det er bare og glede seg, og jeg avslører ingenting. Men jeg kan hinte, også spørs det om dere finner ut av det. Forutsetningen er at mine medarbeidere ikke avslører noe som helst (dere vet hvem dere er).
  Hint: Afrika, frigjøring.

  Lykke til =)

 5. Jeg ser i så fall frem til revolusjonen, og takker, på den mer personlige front, både Mullah og somalier for kompliment.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s