Helt ærlig: Obama

Jeg tror en mulig president Obama vil skuffe oss. Det er ikke dermed sagt at han er en dårlig kandidat, for all del, men all mediahypen og hysterien rundt ham har skapt forventninger jeg ikke tror han greier å innfri.

På tide å se på ham som et menneske og ikke en superhelt?

9 kommentarer om “Helt ærlig: Obama

 1. Tja… Jeg håper han vinner så vi kan finne ut om han egner seg eller ikke. Det vil i hvert fall bli forfriskende med en helt ny type på toppen av næringskjeden, men jeg har vel ikke så stor tro på at det vil gjøre særlig forskjell. 🙂

 2. jeg håper han vinner, men nå er det ikke allverdens kandidater å velge mellom heller.

  hva om det kommer frem at han faktisk er en superhelt, nå er jo alt mulig, selv ufoer?

 3. hvis obama er en superhelt blir verden unektelig et morsommere sted, i alle fall. jeg ser ham for meg med knytta neve og kappe, for hvem trenger jetfly når man kan flyyyy (for egen maskin)? kanskje han bare trenger å spise litt mer spinat. jeg venter i spenning.

 4. En jordnær farge på kappen hadde kledd ham, kanskje olivengrønt?
  «BO», med dobbeltbetydning, skremsel OG identifikasjon.

  Jeg hadde stemt på superhelten Obama…

 5. jeg tok ikke helt dobbeltbetydninga … med mindre du tenker «BO» som i «BOO!»?
  mhm, jeg vet! jeg vil ha en superheltpresident … han trenger ikke være min president, så lenge han har kappe og kan fly og fikse verdensproblemer. og er kjempesterk, som Pippi!

 6. For litt over to år siden ikke en gang damene på bokhandelen viste hvem Obama var til tross for at han er en fenomenal forfatter. Jeg var hos Tanum på CC-Vest for å kjøpe «Dreams from my Father» og ekspeditrisen spurte hvem er forfatteren. Jeg sa «Barack Obama». «Hva for noen?» sa ekspedistrisen, «kan du stave det for meg?», og jeg skrev «Barack Obama». Noen taster i systemet og ingen kjente til «Barack Obama». På et senere tidspunktet fikk jeg skaffet boka og leste det. Jeg tror jeg var ferdig med boka i løpet av 2 døgn fordi det var så spennende å lese det.
  Ingen vet med sikkerhet om det blir Mccain eller Obama til slutt. Uansett hvem det er det verden trenger mest er fred og mindre militarisme.

 7. Jeg ga ham superheltstatus allerede da jeg leste «Dreams from my Father», som cigaal nevner.
  Men superhelt som i «Åh, for en vidunderlig forfatter og en imponerende reflektert fyr», ikke som i «åh, han kan sikkert fly!». :o)

  Men ja, det er litt skummelt når noen bygges så innmari opp. Det blir så stor fallhøyde. Samtidig er jeg hundre prosent sikker på at han er den beste kandidaten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s