t-shirts

  Jeg er litt av en t-skjorte entusiast. Selv om jeg faktisk ikke eier så mange, morsomme t-skjorter. Det henger sammen med at jeg som oftest har dårlig råd, og det faktum at morsomme t-skjorter er altfor dyre, sammenlignet med kjedelige t-skjorter. Derfor ender jeg opp med å surfe på nettet etter humoristiske t-skjorter jeg skal kjøpe, når jeg får råd og handlekraft.

All right (et ord som blir brukt utrolig mye i Dr. Zhivago, jeg ville aldri trodd at den russiske gjennomsnittsmann på 1900-tallet brukte britisk slang. Men det kan også hende at det rett og slett er en dårlig oversettelse, hvem vet..)  Geekfitters har et lite utvalg i t-skjorter, men noen av dem kommer seriøst til å bli klassikere om et par år. Denne er genial:

 Det finnes en del kule politiske/religiøse t-skjorter som jeg også ønsker meg. Ilmwear har en fin samling med islamske t-skjorter. Ikke gravalvorlige t-skjorter med koranskrift ,de fleste er humoristiske og noen er utrolig fine. Jeg kjenner en ikke-muslim som går med denne,  så dette er ikke reservert for muslimer.

 «Courtesy costs nothing but buy everything»

Jeg er ikke en revolusjonær, og jeg anser meg ikke som en venstreradikal heller. Jeg er heller ikke blant de som idioliserer Ché. Nå som det er oppklart, denne t-skjorten er helt rå, selv H som er en überkapitalistisk, høyre-frik (sorry) er enig:

«In 1960 the Afro-American community invited Castro & his delegates, to lodge in Harlem, NY, hotels for free – when others turned them away. Malcolm, whilst having different beliefs to Che & Castro, forged bonds so that together they could attempt to rid societies of racism, poverty and oppression. «
Reklamer

4 kommentarer om “t-shirts

  1. Den med badminton var kul! 🙂

    Jeg pleier å handle fra t-shirt hell, de har noen helt syke. De har egentlig mange som er altfor stygge også, men jeg har funnet noen gode innimellom. 🙂

  2. Tilbaketråkk: Tidsmaskin | bak rosa burkaer og gule mullahskjegg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s