Såpass ja…

 

Med andre ord, er du av afrikansk/asiatisk/latin-amerikansk opprinnelse,  unngå alvorlige skader slik at du ikke trenger å tilkalle en ambulanse. Kan hende du ikke får hjelp. Ja, og sett for all del ikke din lit til politiet.

«Det er ikke lov å tisse på offentlig sted, så vi kan ikke ta deg med, skal ambulansepersonalet ha sagt. «

9 kommentarer om “Såpass ja…

 1. Du bør i alle fall velge sted med omhu, jeg vil tro at Sofienbergparken er et av de verste stedene for et farget menneske å bli skadet. Det virker som holdningen til både politiet og ambulansepersonell er at det kun ferdes kriminelle og voldelige i det området. Det kommer til å bli et trist skue å se hvordan de bortforklarer dette, for det er alt som kommer til å skje. Jeg håpre jeg tar feil denne gangen.

 2. Jeg føler meg naiv som trudde at slikt ikke kunne hende. Sjukehusledelsen har feiga ut hittil. Nå skal visst Sylvia Brustad ordne opp, så får vi se åssen det går.

 3. Kriminell eller ei, ferdes du med ditt spedbarn på 6 uker og din kjæreste, er du helst ikke oppi fanterier.

  Jeg tror alle var naive, inkludert meg og mamma, hun stirret lamslått på tv’en første gang hun så reportasjen.

  Jeg håper bare at de skyldige faktisk får se konsekvensene av sine handlinger, det kan hende de slipper unna med en kort suspensjon også er alt fryd og gammen. Dessuten synes jeg at det er på tide at politiet og andre institusjoner tar fatt i fordommene og rasismen i sine miljøer.

 4. Rasisme er en sykdom: det er et form for psykopatisk trekk. Alle nordmenn har behov for å lære at rasismen er en pyskopatisk sykdom – desverre få helsepersonell vet at den som utfører rasistisk handling egentlig viser psykopatisk adferd.

 5. Fikk helt gåsehud når jeg hørte den første reaksjonen fra Sykehusledelsen… og jeg tror ikke det er noe bra tegn at de har snudd 180 grader i saken, selv om det da betyr at de innrømmer feil. Da lurer jeg på hvem de har fått tilsnakk fra…
  Det er Definitivt noe å ta fatt i her.
  Og godt poeng fra Heidi.

 6. Uten vitner som står fram, en ressursterk samboer og mediaoppmerksomhet kunne dette, som <a href=»http://www.dagbladet.no/nyheter/2007/08/11/508522.html»Marie Simonsen sier i Dagladet, endt som en av mange notiser i avisene. Hva med de som ikke blir sett og som ikke har mennesker som står fram på deres vegne? Det er ikke godt å følge denne saken i det hele tatt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s